Vind een kinedo installateur

Onze oplossingen

Een veilige badkamer: een prioriteit voor ouderen

Optimaliseer je badkamer voor zorgeloos en zelfstandig wonen

Naarmate je ouder wordt, hecht je meer belang aan een veilige, toegankelijke woning. Je voelt dat je veranderende behoeften aanpassingen vragen, zeker in ruimtes zoals de badkamer. Want daar staan veiligheid en gemak voorop. Kinedo heeft verschillende oplossingen voor een toegankelijke en veilige badkamer.

Dit betekent niet dat je moet inleveren op stijl of persoonlijke voorkeuren. Integendeel. Het gaat om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als aangenaam is, waarbij de nadruk ligt op innovaties die ons dagelijks leven makkelijker maken.

vraag een Offerte aan

Onze oplossing voor
een veilige douche

Lage instap
Antislip douchevloer
Zitje in douche
Wandbeugels
brede ingang
Snelle plaatsing via onze Kinedo installateurs
Overtuigd?

Klaar voor veilige douchemomenten?

Heb je interesse? Krijg zicht op het kostenplaatje via een vrijblijvende offerte. Vul onderstaande gegevens in en onze installatiepartner neemt contact met je op voor een vrijblijvende offerte.

Financiële steun voor de verbouwing van jouw badkamer

Het aanpassen van je woning om deze veiliger en comfortabeler te maken, krijgt steeds meer aandacht. Vooral in de context van langer zelfstandig thuis wonen, is het belangrijk dat je huis meegroeit met je behoeften.

De Vlaamse overheid speelt hierop in door het aanbieden van premies die specifiek gericht zijn op het ondersteunen van dergelijke verbouwingen. Deze financiële steun is ontworpen om het mogelijk te maken voor huiseigenaren om noodzakelijke aanpassingen te verrichten, zoals het installeren van veiligheidsvoorzieningen in de badkamer.

Jouw badkamer thuis geïnstalleerd

Met ons brede assortiment aan badkameroplossingen en de mogelijkheid tot volledige installatieservice, kan Kinedo helpen om je ruimte te transformeren in een veilige en comfortabele badkamer die voldoet aan de behoeften van ouderen. Kinedo ondersteunt zo niet alleen de praktische uitvoering van je badkamerrenovatie, maar draagt ook bij aan het realiseren van een badkamer voor douchegeluk op je oude(re) dag.

Wat zeggen anderen over het assortiment van Kinedo?

“Ik kom elke dag volledig tot rust in mijn Kinedo douche. Het design past perfect in onze badkamer en dankzij de wandpanelen creeërden we een mooi geheel dat volledig aansluit bij onze stijl.”

L. peters

“De douchebak werd in no-time geleverd en geïnstalleerd. En nu genieten wij elke dag van een heerlijk ontspannend moment dankzij een inloopdouche van Kinedo. Bovendien zorgt de natuurlijke antislip ervoor dat ook onze kinderen veilig kunnen douchen.”

S. swennen

“Onze douche gaat volledig op in onze badkamer. De douchebak en het wandpaneel in dezelfde kleur zorgen voor een mooi harmonieus geheel dat tegelijkertijd ook nog eens praktisch, onderhouds- en gebruiksvriendelijk is.”

P. VANBELLINGEN