Vind een dealer

Creëer een wellness thuis met de outdoor SPA van Kinedo!

overzicht

Volledig tot rust komen, je hoeft er tegenwoordig niet ver voor te gaan. Want met de outdoor SPA van Kinedo creëer je een heerlijke wellness bij jou thuis! De outdoor SPA is beschikbaar in verschillende afmetingen, al kan je er ook voor kiezen om het wellness zelf te ontwerpen zoals jij het graag ziet.

 

Waarom een SPA kopen?

De grootste reden waarom je voor een SPA moet kiezen? Omdat je er heerlijk in ontspant en het spier- en gewrichtspijnen tegengaat! De massage jets zorgen voor een betere bloedcirculatie, waardoor je spieren ontspannen en je je hoe dan ook beter gaat voelen in je vel. Letterlijk!

Het Belgische en Nederlandse weer is, vaker dan gewenst, guur en koud. Een SPA zorgt instant voor een vakantiegevoel, vier seizoenen lang! In vergelijking met een zwembad is een SPA een betere keuze, omdat je er echt elk moment van geniet. Het opwarmen verloopt ook veel sneller ten opzichte van een zwembad. Dus zeg maar dag tegen die gepeperde energierekening!

Hoe groot of klein je terras, rooftop of (stads)tuin ook mag zijn, een paar vierkante meter is meer dan voldoende voor een SPA. En het zorgt toch ook gewoon voor een mooi plaatje? Zeker wanneer je het combineert met vrolijke lampionnen, een aangename lounge en wat groen!

 

Wellness thuis: de mogelijkheden van het gamma Happy SPA

Ben je overtuigd? Dan moet de moeilijkste keuze misschien nog wel komen, want voor welke SPA moet je kiezen? Hecht je belang aan betrouwbaarheid en een eenvoudige installatie? Dan is het gamma van Happy SPA zeker iets voor jou! Het kwalitatieve én betaalbare gamma bestaat uit 5 verschillende modellen met 2,3,5 of 6 zitplaatsen.

 

Happy SPA

Zie je graag een rechthoekige SPA voor 2 personen? Dan zijn de Magic Spa+, de Happy SPA 2 of de Happy SPA 3 een mogelijkheid!

Iedere SPA is voorzien van verschillende spots zodat je optimaal geniet van chromotherapie. Een kleurenlichtspel dat wordt gebruikt om het lichaam in rust en ontspanning te brengen. Heerlijk! De SPA’s hebben een witte kuip en omkaderd met gevlochten synthetische rotanvezels. Ze hebben een moderne uitstraling die mooi samengaat met verschillende stijlen.

Mag het wat ruimer zijn? Dan zijn de vierkante SPA’s Happy SPA 4, Happy SPA 5 of Happy SPA 6 wat je zoekt. In deze SPA is er ook meer plaats: tot 5 of 6 personen. Perfect voor het hele gezin!

SPA op maat

Bepaal je graag zelf de grootte, afwerking, het aantal sproeiers en omkasting van je SPA? Droom je over een specifieke kleur van badkuip? Dankzij onze SPA op maat bepaal je volledig zelf hoe jouw spa eruitziet! Zo ben je 100% zeker van een SPA die perfect overeenkomt met je woonomgeving. Na een eenvoudige installatie staat er je maar een taak te wachten: genieten! Ontdek hier alles over de SPA’s op maat.

Op zoek naar een SPA?

Vind een dealer in jouw buurt. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we alle mogelijkheden!