Vind een kinedo installateur
een witte douchebak met twee flesjes verzorgingsproducten.

Douchebak met antislip: veilig onder de douche

overzicht

Veiligheid in de badkamer is een belangrijke overweging, vooral voor gezinnen met jonge kinderen en senioren. Een gladde vloer kan snel een risicovolle situatie creëren. Daarom is een douchebak met antislip niet alleen een praktische, maar ook een essentiële keuze voor elke gezin. Ontdek de voordelen van een antislip douchebak en waarom het een veilige oplossing is voor je badkamer.

 

Maximale veiligheid

De belangrijkste reden om te kiezen voor een douchebak met hoge antislipeigenschappen is de verhoogde veiligheid die het biedt. Antislipoppervlakken verminderen het risico op uitglijden en vallen aanzienlijk, wat essentieel is in een ruimte waar water en vocht constant aanwezig zijn. Dit is vooral belangrijk in huishoudens waar kinderen of senioren deel van uitmaken, omdat zij een hoger risico lopen op badkamerongevallen.

 

Lange levensduur en onderhoudsvriendelijk

Nog een voordeel van douchebakken van mineraalcomposiet is dat ze jarenlang meegaan en makkelijk te onderhouden zijn. Deze bakken zijn meestal gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage. Het oppervlak is van nature antislip en is ook gemakkelijk schoon te maken, waardoor je badkamer hygiënisch en vrij van schimmels en bacteriën blijft.

 

Stijlvolle designs

Veiligheid betekent niet dat je moet inleveren op stijl. Moderne douchebakken bestaan in diverse afmetingen en afwerkingen, passend bij elke badkamerstijl. Of jouw voorkeur nu uitgaat naar een minimalistische look of iets klassieks, er is altijd een douchebak die zowel veilig als stijlvol is.

 

Kinedo’s veilige douchebakken

Kinedo biedt verschillende douchebakken met antislipoppervlakken die ideaal zijn voor jouw badkamer. Met een hoogwaardig antislipoppervlak met een waarde van PN12 of PN24 zijn deze producten speciaal ontworpen om maximale veiligheid te bieden, zonder in te boeten aan esthetiek.

Door te kiezen voor een antislip-douchebak van Kinedo, zorg je voor een veilige omgeving in je badkamer terwijl je ook een stijlvolle uitstraling behoudt. Het is de perfecte manier om zowel functionaliteit als design te waarborgen voor gezinnen met jonge kinderen en senioren.

 

Kies nu jouw antislip-douchebak uit

Download onze catalogus

Download nu
Download onze catalogus