Vind een kinedo installateur
retromotieven

Een glazen douchewand? Dit zijn de mogelijkheden!

overzicht

Volledige transparant of gerookt spiegelglas? Of toch maar volledig uit gematteerd glas? Of misschien een combinatie van de twee? Een glazen douchewand kent verschillende mogelijkheden. In deze blog ontdek je alle mogelijkheden!

Waarom kiezen voor een glazen douchewand?

Een glazen douchewand zorgt voor veel meer lichtinval in de douche zelf en zorgt ervoor dat je badkamer veel ruimer oogt. De douchewanden van Kinedo zijn er in verschillende stijlen, vormen en maten. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te monteren, ze zorgen ook voor een tijdloos design!

Glazen douchewand zonder profiel

Zie je het graag strak? Kies dan voor een profielloze glazen douchewand, zoals de profielloze Kinequartz. De wand heeft geen randen of andere profielen waardoor het oogt als een modern geheel. De kinequartz is beschikbaar in drie glasuitvoeringen: helder Crystal Clean glas, glas met spiegelstrook en spiegelglas met gerookt effect. Het glas is voorzien van een antikalkbeschermlaag voor dagelijks gebruiksgemak.

douchewand zonder profiel
douchewand zonder profiel

Glazen douchewand met zilver profiel

Vind je een glazen douchewand met deuren gemakkelijker en hou je het graag subtiel? Dan is een glazen douchewand met profiel een knappe mogelijkheid! Binnen Kinedo bieden we verschillende mogelijkheden aan. Zo is er de Kinequartz met profiel, een douchewand met een de glasdikte van 8 mm en antikalkbeschermlaag. Je kan de douchewand inzetten als wand met draaideuren of als inloopdouche.

Mag het wat robuuster en vind je aluminium profielen net knap binnen een badkamer? Dan behoren de Smart Express, de Fast 2000 of de Kinestyle tot de mogelijkheden!

Ieder design is strak maar elegant en is mooi afgewerkt. Zowel aan de binnen- en buitenkant zie je nergens schroefjes en zorgen de afdekplaatjes voor de perfecte afwerking.

Glazen douchewand met zwart profiel

Mag het wat stoerder? Kies dan voor zwart in de badkamer! Bij Kinedo zijn tal van douchewanden met zwart profiel te vinden zoals: de Smart Design, de Solo Factory of de Kinespace. Waarom je zou kiezen voor zwart in je badkamer? Omdat het zorgt voor luxueus gevoel en het creëert een warme en intiemere sfeer. Tegelijkertijd vormt het een knappe blikvanger in je badkamer!

Advies nodig?

Ben je benieuwd naar al onze douchewanden? Je ontdekt ze hier! Weet je niet goed waarvoor je moet kiezen? We bekijken graag jouw mogelijkheden! Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk!