Vind een kinedo installateur

Een moderne en stijlvolle badkamer? Kies voor zwarte elementen!

overzicht

Zwarte douchekraan als eyecatcher in je interieur

Ben je op zoek naar een zwarte douchekraan? Dan is de aquafactory misschien wat je zoekt! Het is een thermostaatkraan uitgevoerd in zwart RVS en is verstelbaar in hoogte. De kraan komt het mooist naar voren met een zwarte douchewand zoals de smart design, de smart economy of de kinespace.

Badkamer met zwarte elementen

Zwarte douchewand

De smart design, de smart economy of de kinespace zijn de absolute toppers bij Kinedo. De douchewanden hebben een profiel van trendy zwart gekorreld aluminium. De handgreep is steeds afgestemd op het profiel en wordt gemonteerd met onzichtbare schroeven. Het resultaat? Een strak design dat verfijnd en strak oogt! De deur(en) open je gemakkelijk langs binnen en buiten. Het glas van de douchewand is ook in verschillende glasuitvoeringen beschikbaar: helder glas, met gematteerde middenstrook, decor glas met wit of zwart blokkenpatroon, gerookt spiegelglas en Factory glas. Geeft je de voorkeur aan een douchecabine? Ontdek dan de Brooklyn Factory met zwarte profielen voor een industriële look!

Donker(dere) douchebak

Ook een volledig zwarte douchebak vind je in verschillende vormen en materialen! Zo is er bijvoorbeeld de Kinemoon, een zaagbare douchebak met steenstructuuroppervlak. Vind je zwart te zwaar ogen? Kies dan voor een iets subtielere kleur zoals de grijze douchebak Kinesurf Pietra en Kinesurf+. Toch merken we dat er bij een zwarte douchewand wordt gekozen voor een witte douchebak, dit omdat het zorgt voor een mooier en strakker contrast.

Zwarte kraan poetsen

Zwarte badkameronderdelen moeten natuurlijk ook de nodige zorg krijgen. Poets je een zwarte douchekraan, dan mag je geen bijtende producten gebruiken. In deze blog leggen we je uit hoe je je zwarte kraan proper moet maken.

Advies nodig?

Vind je het moeilijk om de juiste keuze(s) te maken? We bekijken graag jouw mogelijkheden! Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk!