Vind een kinedo installateur
A400-2 hout licht

Heerlijk genieten in een spa op maat: onze A400-2 SPA

overzicht

Wou je altijd al een een eigen SPA? Eentje die helemaal op maat is gemaakt van jouw voorkeuren? Onze SPA A400-2 kan je bijna volledig personaliseren zodat jij 100% kan genieten. Ontdek hier meer over deze spa en alle mogelijkheden.

Genieten in fijn gezelschap

Onze A400-2 SPA werd ontworpen met oog voor comfort en functionaliteit.

Met vijf zitplaatsen is het een ideale spa voor een gezin met kinderen, een feestje onder volwassenen of een romantische avond als koppel.

Met één ligplek en vier zitplekken heb je de vrijheid om te kiezen waar je gaat zitten, afhankelijk van waar je zin in hebt. De zitplaatsen zijn uitgerust met sproeiers en massagepompen die je volledig tot rust brengen met een deugddoende massage. Bovendien beschikt het bad over kleurentherapie die de sfeer helemaal compleet maken. Klinkt hemels, toch?

Stel je A400-2 SPA zelf samen

Hou je van een lichte, frisse look, of eerder een warme, donkere look in je tuin? Jij bepaalt hoe jouw spa er zal uitzien zodat hij perfect past binnen het totaalplaatje van je tuin. En aansluit bij jouw wensen.

De kleur

Voor de omkasting heb je keuze uit:

  • Een lichte houtlook met verlichting;
  • Een donkere houtlook met verlichting;
  • Houtlook;
  • Rotan;
  • Grijs.

Daarnaast kan je ook zelf kiezen welke kleur de binnenkant van de kuip krijgt. Hierbij heb je keuze uit enkele verschillende tinten: wit, ivoorkleurig, beige of RVS-kleur.

A400-2 houten omkasting

Het model

De A400-2 SPA is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: Relax en Relax Turbo. Je kan dus zelf bepalen of je het simpel houdt of all the way gaat. Het verschil zit vooral in het aantal sproeiers, injectoren, blower en leds-spots. Jij bepaalt dus volledig zelf hoe hard jij geniet.

Kenmerken waar je sowieso van geniet

Er zijn uiteraard ook nog een aantal aspecten die standaard inbegrepen zijn in de A400-2 SPA.

Zoals eerder vermeld, beschikt het bad over ‘kleurentherapie’ of gekleurde lichtspots die zorgen voor een gezellig lichtspel. Deze functies kan je makkelijk bedienen met het kwalitatieve en gebruiksvriendelijke Gecko-toestenbord.

Een thermische kap is standaard inbegrepen en voorkomt verdamping, geeft extra isolatie en beschermt tegen vuil.

De garantie

We willen je niet enkel na je aankoop, maar ook voor en tijdens de aankoop een gerust gevoel geven. Daarom geniet je van 3 jaar garantie op het systeem en 10 jaar garantie op de kuip. Bovendien worden al onze spa’s volledig ontworpen en geproduceerd in onze fabriek in La Ciotat (Zuid-Frankrijk), waardoor we een snelle service kunnen bieden.

Zet de eerste stappen naar puur genot

Kan je niet wachten om je zwemkledij aan te trekken en in onze heerlijk warme A400-2 SPA te springen? Wacht niet langer, ontdek alles over deze spa en breng een bezoek aan een van onze verdelers in jouw buurt. We wensen je alvast veel plezier toe in jouw persoonlijke spa!