Vind een kinedo installateur

Je bad vervangen door een Kinemagic-inloopdouche?

overzicht

Kinemagic is een douchesysteem dat je bad binnen no time vervangt door een veilige, ruime en makkelijk toegankelijke inloopdouche. Het principe is steeds hetzelfde: je oude bad wordt verwijderd en vervangen door een comfortabele Kinemagic. Er zijn heel wat redenen om nu al te kiezen voor deze duurzame oplossing.

#1 Zo lang mogelijk zelfstandig wonen

De inloopdouches van Kinemagic zijn bijzonder geschikt voor iedereen die graag zo lang mogelijk in zijn of haar huidige woning wil blijven wonen. Een Kinemagic-inloopdouche is veilig, comfortabel en levensloopbestendig. Waarom hiermee wachten tot het echt noodzakelijk is? Een onpraktisch bad kan in één dag worden vervangen door een gebruiksvriendelijke inloopdouche. Ook voor minder mobiele mensen of gezinnen die hun badkamer (klein)kindvriendelijk willen maken, is dit een ideale oplossing.

#2 Voor elke badkamer een oplossing

Of je nu beschikt over een grote of kleine badkamer, voor elke ruimte is een Kinemagic-oplossing. Het douchesysteem kan geïnstalleerd worden in zowat elke badkamer. Wil je je badkamertegels houden? Dan kunnen we de hoogte van de douchewanden hieraan aanpassen. Deskundig advies is bij de herinrichting van een badkamer ontzettend belangrijk. Kinemagic wordt verkocht via de erkende badkamerspeciaalzaak of installateur, waar vakmensen de tijd nemen om je uitgebreid te adviseren en de mogelijkheden te bespreken.

#3 Slimme, innovatieve onderdelen

Kinemagic is ontwikkeld door Kinedo, een innovatieve en ervaren Franse fabrikant die al meer dan vijftig jaar vernieuwende doucheproducten ontwikkelt. Het systeem wordt volledig in Frankrijk geproduceerd, conform de strengste Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Materialen, techniek en design zijn van het hoogste niveau. Voorbeelden van innovatieve onderdelen van de Kinemagic zijn het softclose zitje, de douchewand die zonder siliconen te monteren is en de extra vlakke douchebak met natuurlijke antislip-textuur. Kinedo is de bedenker van het concept ‘vervang binnen 1 dag je bad door een douche’.

#4 Aan alles is gedacht

Kinedo stelt hoge eisen aan de kwaliteit van zijn douchesystemen, aan alles is gedacht. Zo zijn de panelen gemaakt van veiligheidsglas met anti-kalkbeschermlaag. De extra platte douchebak is van Biotec, een hoogwaardig polymeer met een structuur die van nature antislip is. Biotec zorgt daarnaast voor uitstekende thermische- en geluidsinstallatie: het materiaal voelt lekker warm aan en dempt geluid. Een onveilige gladde douchebak is dus verleden tijd. De douche kan worden voorzien van extra comfortsteunen, een softclose zitje, luxe kraanwerk en een regendouche. Optimale technische kwaliteit, zonder in te boeten aan comfort.

#5 All-in systeem, compleet geleverd

Onze douches (vanaf serie Design) zijn standaard al compleet uitgevoerd. Zo kun je kiezen uit diverse mogelijkheden: wel of geen decorglas, als walk-in model of met schuifdeuren. Je krijgt altijd een thermostaatkraan en een zeer lage instap. Het model Serenité Plus wordt standaard geleverd met Grohe kraanwerk en een magnetische handdouche. Tot slot ben je zeker van het prijskaartje, het is een all-in prijs. Géén nare verrassingen achteraf.

#6 Geplaatst binnen één dag

Een Kinemagic kan in slechts één dag geïnstalleerd worden. Het aanwezige lig- of zitbad wordt verwijderd (en afgevoerd) en de inloopdouche wordt in de vrijgekomen ruimte gemonteerd. Zonder ingrijpende breek- of verbouwingswerken. De erkende Kinemagic-dealer heeft veel ervaring met het vervangen van een bad voor een inloopdouche. Er zijn geen voorbereidende werkzaamheden aan muren en vloer nodig. De douchecabine wordt geleverd als compleet pakket, inclusief duidelijke herkenbare onderdelen, voor een snelle montage met directe aansluiting op de bestaande leidingen.

#7 Garantie op kwaliteit

De inloopdouches van Kinemagic zijn geproduceerd volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. Daarom geven we twee jaar garantie op de materialen, zoals glas, douchebak en kraanwerk. Naast de strenge eisen vanuit Europa hanteert Kinedo ook eigen strenge normen: de douchecabines van Kinemagic zijn gegarandeerd 100% waterdicht. Je krijgt maar liefst vijf jaar garantie op waterdichtheid. De panelen sluiten naadloos op elkaar aan.

Thuisadvies nodig?

Je lokale installateur komt gratis en vrijblijvend bij je langs om een goede inschatting van jouw situatie te maken. Zoek hier een dealer in jouw buurt.

Bel t 0800-6090 of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.