Vind een kinedo installateur
Kinesurf zaagbare douchebak op maat

Kinedo: douches gemaakt op maat van jouw badkamer

overzicht

Bij Kinedo staat jouw unieke badkamerproject centraal. We begrijpen dat geen twee badkamers gelijk zijn en dat dit specifieke behoeften met zich meebrengt. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen aan. Ontdek er alles over in dit artikel.

Van droom naar douche op maat

Bij Kinedo hebben we ruime ervaring in het aanpassen van douchewanden en douchebakken aan de specifieke behoeften van onze klanten. Of je nu te maken hebt met schuine muren, ongebruikelijke hoeken, of als je een specifieke afwerking van het glas wilt, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze glazen douchewanden kunnen exact worden gesneden en aangepast volgens jouw wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor mat glas in de plaats van transparant glas. Ook douchebakken maken we op maat van jouw ruimte door het wegzagen van hoekjes of het aanpassen van de lengte.

Kinesurf zaagbare douchebak op maat

Jouw unieke badkamercreatie

Wanneer je kiest voor maatwerk bij Kinedo, kan je rekenen op een product dat tot op de millimeter nauwkeurig aan jouw verwachtingen voldoet. Dit betekent dat jouw badkamerinrichting perfect past, zonder dat je tijd en moeite hoeft te verspillen aan zelf slijpen en aanpassen.

Ons maatwerkproces

Het op maat maken van jouw douche begint met een nauwkeurige tekening van jouw ruimte die jij ons bezorgt. Op basis hiervan zorgen ervoor dat jouw personalisatiewensen worden doorgegeven aan onze fabrieken in Frankrijk en Italië, waar jouw douche met de grootste zorg wordt vervaardigd. Het afgewerkte product wordt vervolgens naar ons magazijn gestuurd en bij jou thuis geleverd.

Eenvoudige installatie

Het grootste voordeel van ons maatwerk is dat je een product krijgt dat precies aan jouw behoeften voldoet. De plug-and-play-oplossing is heel eenvoudig en snel te installeren en levert een prachtig eindresultaat op.

Zo geniet jij op heel korte termijn al van een douche die naadloos past binnen jouw badkamer.

Maak jouw droomdouche werkelijkheid

Wij helpen jou graag bij het creëren van jouw droombadkamer, ongeacht de uitdagingen die je tegenkomt. Heb je interesse in onze oplossingen op maat? Ontdek de talloze mogelijkheden in onze catalogus en neem contact met ons op voor verdere vragen. We wensen jou veel douchegeluk toe!