Vind een dealer

Kinedo douches voor elke interieurstijl

overzicht

Wanneer je een badkamer gaat bouwen of verbouwen, heb je meestal een specifieke stijl voor ogen. Hou je van een strakke, industriële look? Of eerder een landelijke look? Bij Kinedo vind je douches die perfect passen binnen elke interieurstijl zodat jouw hele badkamerplaatje klopt. Laat je inspireren!

Douches in industriële stijl

Een industriële stijl ziet er vaak heel stoer en modern uit. Aangezien deze stijl voortkomt uit de industriële wereld, komen er veel donkere en ruwe materialen in voor. Denk aan: metaal, beton, bakstenen, enzovoort. Hierdoor ziet het geheel er vaak heel sober en eenvoudig uit. Met de juiste keuzes kan een industriële badkamer er heel modern en stijlvol uitzien.

Bij industriële douches zien we vaak heel eenvoudige designs terugkomen met strakke, zwarte elementen. Bijvoorbeeld zwarte profielen zoals bij onze Brooklyn Factory douchecabine en Brooklyn Black douchecabine

Naast zwarte profielen, kan je ook kiezen voor een zwarte douchebak zoals onze Kineline douchebak. Deze bak beschikt over een subtiele afvoergoot aan de zijkant die nauwelijks opvalt waardoor het geheel er heel stijlvol uitziet.

Sfeerbeeld van de populairste Kinedo producten

Ben je een fan van industieel minimalisme? Dan is de Aquastyle douchekolom zeker iets voor jou. Met zijn eenvoudige design en zwarte kleur is deze douche op-en-top industieel. Een echte eyecatcher in badkamer!

Douches in landelijke stijl

Hou je meer van een landelijke stijl, dan zijn onze Kinerock Evo douchebakken en wandpanelen of de Kineprime douchecabine zeker iets voor jou. Deze douchecabines hebben meer witte en zilvere elementen waardoor ze iets klassieker ogen dan douches met zwarte elementen.

Douches voor een moderne badkamer

Bij een moderne interieurstijl denken we aan een strakke look met neutrale kleuren zoals zwart en wit. Daarnaast is deze stijl eerder minimalistisch, zeker in vergelijking met een landelijke stijl.

Hou je van strakke, moderne douches? Dan heb je veel keuze in ons aanbod Smart Design douchewanden of Ekinox douchewanden. Combineer deze wanden met een stijlvolle Kinemoon Style douchebak om het totaalplaatje van jouw badkamer volledig te laten kloppen. Mooi, verfijnd en modern. Net zoals jij het graag hebt.

Douches in Scandinavische stijl

De Scandinavische interieurstijl kenmerkt zich door natuurlijk ogende materialen en een sfeer dat rust en eenvoud uitstraalt. Voor de liefhebbers van deze trending stijl, is onze Smart Design Nordic douchewand warm aanbevolen.

Smart Design Solo nordic

Klaar om jouw ideale douche uit te kiezen?

Heb je ideeën opgedaan voor de inrichting van jouw industriële, moderne, landelijke of Scandinavische badkamer? Laat je verder inspireren in onze inspiratiegids en breng een bezoek aan een Kinedo-verdeler in jouw buurt.