Vind een dealer

KineOne

Ultradunne douchebak - slechts 2 cm dik

Beschrijving

Gemaakt van hoogwaardig mineraalcomposiet, bieden de KineOne douchebakken een perfecte balans tussen schoonheid en duurzaamheid.

Met een dikte van slechts 2 cm, zijn de KineOne douchebakken ideaal voor een naadloze en toegankelijke inloopdouche. Dit elegante en minimalistische ontwerp draagt bij aan een modern en ruimtelijk badkamerdesign.

Veiligheid gaat voor alles. Het oppervlak van onze douchebakken heeft een delicate mineralige structuur, wat niet alleen zorgt voor een aangename aanraking maar ook voor uitzonderlijke antislip eigenschappen.

De KineOne douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in drie stijlvolle kleuren, zodat u de perfecte match kunt vinden voor uw badkamerinterieur. Wat uw esthetische voorkeur ook is, er is een KineOne douchebak die bij u past.

Als finishing touch is het afvoerrooster van elke douchebak uitgevoerd in dezelfde kleur. Dit detail zorgt voor een harmonieuze en uniforme uitstraling, waardoor de elegantie van het gehele ontwerp wordt versterkt.

Bekijk de video KineOne douchebak inloopdouche
Voordelen
  • Slechts 2 cm dik, ideaal voor een inloopdouche!
  • Antislip PN24
  • Verfijnde mineralige oppervlaktestructuur
  • Op maat zaagbaar

Andere Douchebakken