50 jaar kennis en ervaring

Kinedo is opgericht in 1968 als familiebedrijf en heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot een innovatieve en ervaren douchefabrikant. 

Dankzij haar ruime expertise van ruim 50 jaar, begrijpt Kinedo als geen ander hoe belangrijk een optimale douchebeleving voor u is. Niet voor niets is onze slogan “Bron van douchegeluk”!

Innovatie, design en kwaliteit… achter elk Kinedo product staat een excellente know-how. Al onze producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid. Ze worden geproduceerd in onze twee fabrieken nabij Nantes (Frankrijk) en over de gehele wereld geëxporteerd. 

Het ruime Kinedo assortiment wordt verkocht via de sanitaire vakhandel. 


Onderdeel van Groupe SFA
Kinedo is een merk van Groupe SFA. SFA is in 1958 opgericht in Frankrijk. Het bedrijf bracht een omwenteling teweeg in de sanitairwereld toen zij de eerste WC-vermaler introduceerde. Met de SANIBROYEUR®-producten van SFA kan men nu overal in huis een WC, badkamer, keuken of wasruimte installeren zonder breekwerk of ingrijpende verbouwingen. In de jaren zeventig heeft SFA haar verkoopgebied uitgebreid tot heel Europa en Canada. Tegenwoordig omvat SFA 22 filialen en worden producten geleverd in meer dan 150 landen, dankzij een uitgebreid netwerk van importeurs en distributeurs.

Ontdek ook onze andere merken