Vind een dealer
Bad-douchecombinatie Duo

Bad-douchecombinatie Duo

Het plezier van douchen én baden

Ontdek DUO

Bad-douchecombinatie Duo is een slimme en ruimtebesparende oplossing van bad en douche ineen. Hiermee combineer je het beste van twee werelden: het plezier van douchen, het comfort van een bad. De Duo bespaart veel plaats. Daardoor is dit een ideale oplossing voor een kleine badkamer.

Het bad beschikt over een 8 mm dikke glazen deur, die naar binnen opent. Zo geeft Duo een moeiteloze, veilige toegang tot het bad. De instaphoogte is maar 5 cm.

Binnen een dag geplaatst

Douche-badcombinatie Duo is te monteren binnen één dag, van opbouw tot opruimen. Je hoeft dus niet op te zien tegen een grote verbouwing of dagen in de rommel te zitten. Voor een snelle en vakkundige installatie kun je rekenen op een vertrouwde installateur uit ons partnernetwerk.

Installeren kan op alle types muur en vloer. Zonder voorbereidende werkzaamheden. Er zijn geen beperkingen qua afmetingen. Er is een Duo die volledig aanpasbaar is. Dit model is nauwkeurig op maat te zagen, ook bij niet-loodrechte muren. Van alle modellen zijn de panelen zaagbaar voor het doorvoeren van leidingwerk, als dat nodig is.

Duo installeer je op elke plek: in een hoek, een nis of tegen een muur, hoofdzijde links of rechts naar keuze. Je stelt deze bad-douchecombinatie samen naar wens: als all-in-one pakket, in design- of extra veilige uitvoering of volledig op maat. Je hebt de keuze uit vele opties als massage jets, badwand, zitje, kraanwerk, wandpanelen, comfortsteunen en antislipbehandeling.

Zelf samenstellen?

Dat kan met de configurator.

Zelf je eigen bad-douchecombinatie samenstellen? Dat kan met de Duo configurator. Klik op de button en ontdek de vele mogelijkheden.

Configureer Kineduo