Vind een dealer

DUO van Kinedo

Het plezier van een douche én bad in één

Dé slimme en ruimtebesparende oplossing voor je badkamer

Met het instapbad DUO van Kinedo combineer je het beste van twee werelden: het gemak van een douche, het comfort van een bad. Deze combinatie bad/douche bespaart veel plaats en past in elke badkamer. Ook in de jouwe!

Kies het design dat het beste in je badkamer past en geniet al snel van de voordelen van deze 2-in-1-oplossing. Elk design is uitgerust met een stevige glazen deur die naar binnen opent, waardoor iedereen moeiteloos en veilig in bad stapt.

De voordelen op een rij

In één dag geïnstalleerd

De Kinedo DUO bad-douchecombinaties is al binnen één dag te monteren, van opbouw tot opruim! Een grote verbouwing of dagenlang zonder bad of douche is met DUO niet aan de orde. Je installeert je DUO instapbad op tegen elk type muur en op elke vloer zonder voorbereidende werkzaamheden. Schakel een vertrouwde installateur uit ons partnernetwerk in voor een snelle en vakkundige installatie.

Geschikt voor de hele familie

De combinatie van bad en douche maakt DUO geschikt voor elk familielid. Voor de kleintjes die graag in bad spetteren tot zij die graag snel in en uit de douche springen. Dankzij het deurtje en de lage instap stapt jong en oud veilig in en uit het bad of de douche.

Perfect voor kleine badkamers

Dankzij DUO heb je zelfs in een kleine badkamer de luxe van een bad én een douche. Je bespaart veel plaats zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort.

Op maat samen te stellen

Wil je jouw bad-douchecombinatie graag in een hoek, een nis of in het midden van een muur plaatsen? Alles kan. De hoofdzijde plaats je naar keuze links of rechts. Vul aan met extra opties zoals massage jets, een zitje, wandbehandeling, comfortsteunen, en nog veel meer.

Sneller en goedkoper

Een apart bad én douche aanschaffen en installeren kost meer tijd en geld dan wanneer je voor een bad-douchecombinatie zoals DUO kiest.

Overtuigd?

Klaar voor dé bad-douche combinatie?

Vind een dealer

wat zeggen anderen over DUO

“Onze DUO van Kinedo is perfect voor elk moment: wanneer ik ’s ochtends snel in de douche wil springen, maar ook wanneer ik in het weekend een ontspannend bad wil nemen.”

L. Brands

“We maken elke dag met plezier gebruik van ons bad/douche. Het design past mooi in onze badkamer en is veilig dankzij de antisliplaag. Ook was het heel fijn dat alles op 1 dag geïnstalleerd was, klaar voor gebruik.”

F. Voesen

“Ik had niet verwacht dat we in onze kleine badkamer een bad én douche zouden geplaatst krijgen. Kiezen is verliezen, maar met deze DUO-oplossing van Kinedo moest dat gelukkig niet.”

T. Timmers