Vind een dealer

Kinedo

Douchegeluk op jouw maat

Het merk Kinedo® staat al meer dan 50 jaar garant voor dagelijks douchegeluk. Kinedo® brengt douchegeluk voor iedereen: van jong tot oud, op ieders maat en voor elk budget: douchecabines, douchebakken en wandpanelen, douchewanden, douchekolommen, badwanden en ergonomische producten.

Ben je een dagje ouder en heb je nood aan een veilige doucheruimte? Ben je een trendsetter en hou je van een luxe en wellness? Wil je dagelijks genieten van je inloopdouche? Heb je pas een nieuw huis en je zoekt een budgetvriendelijke douche, of je houdt van design, …..

Kinedo® groeit met je mee! Het ruime en uitgebreide Kinedo® assortiment heeft voor iedere behoefte een aangepaste oplossing.

 

Meer dan 50 jaar kennis en ervaring

Kinedo werd in 1968 opgericht. De 2 productiebedrijven en research afdelingen bevinden zich in Frankrijk, namelijk in Chaumes-en-Retz (nabij Nantes) en in La Ciotat. Al onze producten zijn ontworpen aan de strenge Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid.

Achter elk Kinedo product staat een exellente know-how, kwaliteit, innovatie, design, comfort en veiligheid. Dit continue streven naar het produceren van top producten, heeft ervoor gezorgd dat Kinedo marktleider is in Frankrijk. Strak design, innovatieve systemen, wellness, de mooiste vormen en kleuren. Dit alles volgens de strengste kwaliteitseisen. Als ontwikkelaar van innovatieve doucheproducten begrijpen wij als geen ander de essentie van douchebeleving.

Kinedo is één van de topmerken van Groupe SFA, uitvinder van de beroemde WC-vermaler Sanibroyeur® en mondiaal marktleider op het gebied van sanitaire installaties.

Meer info hierover vind je op www.sanibroyeur.info

Kinedo® in Benelux

Het Kinedo assortiment wordt in de Benelux verkocht via de sanitaire vakhandel.

Met een team van 27 medewerkers en een magazijn van bijna 4000m2 in Echt (NL) staan wij garant voor snelle leveringen en een optimale service.

Wil je onze showroom bezoeken? Maak dan even een afspraak