Vind een dealer
veilig douchen met Kinemagic

Kinemagic

veilig douchen binnen een dag

Ontdek Kinemagic

Veilig douchen binnen een dag? Het kan met Kinemagic. Dit douchesysteem, dat in elke badkamer kan worden toegepast, vervangt je oude bad of douche door een veilige en toegankelijke  inloopdouche. En dat zonder ingrijpende werkzaamheden, binnen een dag.

Met een Kinemagic inloopdouche kun je weer heerlijk comfortabel douchen, zonder bang te hoeven zijn voor uitglijden en vallen. Onze lokale partner plaatst de inloopdouche binnen een dag, zonder dat daarvoor een grote verbouwing nodig is. Je oude bad of douche wordt meteen afgevoerd. Alles wordt van a tot z geregeld, dus je hebt nergens omkijken naar.

4 grote voordelen
  1. toegankelijkheid & veiligheid door de extra lage douchebak met antislipcoating
  2. gebruikscomfort door veiligheidsaccessoires (wandbeugels, opklapbaar zitje)
  3. hygiëne en onderhoudsgemak door montage zonder siliconen
  4. veiligheid & gebruiksgemak door veiligheidsglas met antikalkbeschermlaag

Veilig douchen

Wil je ook weer veilig douchen? Kom nu in actie en vervang je oude bad door een veilige douche.

Een hoge badrand is vaak een belemmering voor ouderen, met alle gevaren van dien. Een inloopdouche van Kinemagic is dan een veilige oplossing. De lage, antislip douchebak van deze inloopdouche zorgt voor optimale toegankelijkheid. Accessoires als wandbeugels, opklapbaar zitje en veiligheidsglas zorgen voor extra veiligheid.

Binnen een dag geplaatst

De montage gebeurt zonder siliconen, dus geen last meer van verkleurde of loskomende voegen. Het glas is voorzien van een antikalkbeschermlaag, waardoor onderhoud van de douchecabine moeiteloos is.

Met Kinemagic is veilig douchen binnen een dag mogelijk. Kwaliteit en veiligheid staan voorop. Materialen, design, techniek en comfort: wij ontwerpen elk detail om je de douche van je dromen te geven. Aan alles is gedacht.

Meer over Kinemagic