Vind een dealer
Badkamer met Kinedo DUO

Bad en douche ineen: maak kennis met onze Kinedo DUO

overzicht

Heb je een kleine badkamer waarin je moet kiezen tussen een bad of een douche? Of zoek je gewoon een all-in-one-oplossing om ruimte te besparen? Dan is onze bad-douchecombinatie Kinedo DUO exact wat je zoekt. Ontdek nu alles over dit product.

Ideaal voor de hele familie

Met onze DUO combineer je het beste van twee werelden: het gemak van een douche en het comfort van een bad. De douche is perfect te gebruiken door jongeren, volwassenen en senioren. Heb je jonge kinderen, dan kan je ze ook makkelijk in bad doen. Het geheel is netjes afgewerkt met oog voor gebruiksgemak en veiligheid.

Flexibel en veilig ontwerp

De bad-douchecombinatie past perfect zowel in een hoek als in een nis in de badkamer. Het is beschikbaar in drie maten zodat je zelf kan bepalen hoeveel plaats het inneemt in de ruimte. Met een lage instap van zo’n 5 cm en een handig deurtje, is de douche heel makkelijk toegankelijk. Kinderen en ouderen hoeven dus niet op te letten wanneer ze instappen.

Hou je van snufjes? Dan zal je blij zijn met de magnetische handdouche en het ergonomisch nekkussen dat je erbij krijgt.

Snelle montage voor nieuwbouw en renovatieprojecten

Een groot voordeel van de DUO, is dat het op slechts één dag gemonteerd kan worden. Of je nu een volledig nieuwe badkamer inricht, of een bad in een bestaande badkamer wil vervangen, je hoeft nooit lang in het stof te zitten. En dan kan je ook sneller genieten van een deugddoende bad of douche.

Voor vs. na

Stel jouw eigen DUO samen

Heb je interesse in de aankoop van onze bad-douchecombinatie? Stel je toekomstige DUO samen met onze configurator. Keuze gemaakt? Ga dan langs bij een verdeler in jouw buurt voor meer informatie of persoonlijk advies. We wensen jou veel ontspannende momenten en douchegeluk toe!