Vind een dealer

Badkamertrends 2022: waar moet je voor gaan?

overzicht

Wellness in huis

Voor een heerlijk dagje ontspannen moet je niet langer naar de wellness gaan. Steeds vaker kiezen mensen ervoor om het luxueuze gevoel in huis te halen.

TIP:
Wil je een douche met alles erop en eraan? Kies dan voor een stoomcabine, zoals bijvoorbeeld de Horizon. De cabine heeft 6 verstelbare hydromassagejets waardoor je geniet van een heerlijke massage. Ook is de cabine voorzien van kleurentherapie en een allround muziekinstallatie. Zo kom je heerlijk tot rust! Extra ontspannen tijdens het douchen? Kies dan voor een regendouche, de waterstroom voelt zacht en ontspannend aan op de huid. Zo creëer je een echte wellness thuis!

Sfeerbeeld van een regendouche

Badkamertrends 2022: Aarden in je badkamer

Aardse kleuren zijn hip and happening. Tinten zoals terracotta, beige, taupe en zand zijn dé trendkleuren voor 2022! Om het rustgevende gevoel door te trekken in je badkamer, kan je ervoor kiezen om met dezelfde kleurelementen te werken in je badkamer.

TIP:
Kies bijvoorbeeld voor de douchewanden Ekinox. Deze douchewanden stralen rust uit en is erg mooi te combineren met aardse tinten. Al zijn ze ook heel mooi combineerbaar met grijstinten zoals je ziet op de foto’s hieronder.

Zwart blijft trending

Natuurlijk gaan in het nieuwe jaar niet alle badkamertrends van 2021 verloren. Zo blijft ook dit jaar de look van zwart een trend in de moderne badkamer. Zwart combineer je mooi met speciale kleuren zoals goud en koper. Of juist met wit of marmer om de zwarte (douche)kraan nog meer op te laten vallen. De Brooklyn Factory is een douchecabine met profielen uitgevoerd in zwart geborsteld aluminium. Een mooie eye-catcher, ongeacht welke stijl je wil creëren!

Houtnerven in je badkamer

Hout is ook een trend in 2022! Het brengt warmte en kleur, en toch valt het goed te combineren met andere materialen. Een mooie balans tussen modern en warm! Sinds kort hebben we wandprofielen met houtstructuur, die ontdek je binnenkort in het gamma van Kinedo!

Badkamertrends 2022: Solowanden

Een walk in douche is ook in het nieuwe jaar een gigantische trend! Daarom zijn de solo douchewanden een echte hit. Zoals bijvoorbeeld onze Smart Design Solo Wand Factory. Prachtig in haar eenvoud, en ook nog eens simpel te onderhouden. Zeg nu zelf: dit is een upgrade in iedere badkamer?

Op zoek naar een douchebak voor je badkamer?

Ontdek hier al onze douchebakken! Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!