Vind een dealer
Kinerock douchebak Kinedo

De Kinerock douchebak van Kinedo

overzicht

De inloopdouche heeft een echte comeback gemaakt. En daar zijn veel goede redenen voor: comfort, tijdsbesparing, effectiviteit en dagelijks genieten. Niets fijner dan de dag beginnen met een snelle, frisse kick. Je optimale douchebeleving begint met een Kinerock douchebak: een stoere look & feel, maximale functionaliteit en tijdloos design.

Met de ultravlakke Kinerock maak je je badkamer nóg mooier. Hij is solide, schokbestendig en door z’n ruwe natuursteenstructuur van nature minder glad. Gemaakt van mineraalcomposiet Biolex (mineraal met acrylhars) met een gekleurde gelcoating als toplaag.

De Kinerock douchebak is stijlvol strak, met z’n ultra flat vormgeving en verfijnde afdekroosters van rvs, die in de kleur van de douchebak worden meegeleverd. Door de lage instap van 4 cm (3 cm bij voor afmetingen onder 100 cm) is de bak makkelijk in te bouwen. Dat maakt ‘m ideaal voor het samenstellen van een inloopdouche. Met een Sanidouche Flat vuilwaterpomp installeer je deze vlakke douchebak overal in huis, waar je maar wilt.

Voor precies de juiste sfeer in je badkamer kies je uit zes mooie natuurtinten: wit, antraciet, steengrijs, mokka, zand en zwart. Alle kleuren zijn in gangbare afmetingen uit voorraad leverbaar. In vierkante, rechthoekige of afgeronde vorm. Heb je een afwijkende maat of speciale uitsnijding nodig? Geen probleem. Het materiaal is makkelijk zaagbaar, waardoor de bak aanpasbaar is aan elke badkamer. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt.

Last but not least: Bij de Kinerock zijn Kinewall Rock wandpanelen in exact dezelfde kleuren verkrijgbaar. De wandpanelen plaats je snel en simpel, zonder te drogen of te voegen. Omdat ze perfect in elkaar passen, zie je geen naden. Dat ziet niet alleen mooi uit, maar is ook een stuk hygiënischer. Een combi van douchebak en douchewanden is niet alleen mooi, maar ook waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Zo creëer je snel en eenvoudig een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft.