Vind een dealer
Delta douchecabine

Delta douchecabine: de ideale tijdelijke douche

overzicht

Heb je nood aan een tijdelijke oplossing voor een douche die je makkelijk kan opbouwen, afbreken en verplaatsen? Dan is onze Delta nooddouchecabine exact wat je zoekt. Ontdek hier mee over het product.

Wat is de Delta nooddouche?

Onze Delta nooddouche is een compleet uitgeruste mobiele douchecabine voor tijdelijk of permanent gebruik. De cabine is makkelijk te installeren in slechts één dag tijd. Daarnaast is hij heel eenvoudig schoon te maken en onderhoudsvriendelijk.

De douchecabine bestaat uit een douchebak (21 cm hoog), zijpanelen, hoekprofielen, een dakje en een kraan. Deze onderdelen kunnen heel snel opgebouwd en afgebroken worden. De montage gebeurt zonder het gebruik van siliconen, waardoor je heel wat werk en tijd bespaart. Doordat de wanden binnenin de douchebak staan, is alles perfect waterdicht en beschermd tegen lekkages.

Hou er rekening mee dat de cabine geplaatst dient te worden op een plek met een wateraansluiting. Van zodra de montage en aansluiting gebeurd is, kan de douche gebruikt worden.

Waarvoor kan de douchecabine dienen?

Een mobiele douchecabine kan zowel als tijdelijke als permanente douche geplaatst worden. Als tijdelijke oplossing is het interessant tijdens verbouwingen, na een ongeval of in geval van ziekte wanneer iemand tijdelijk op de begane grond moet verblijven. Zo geniet je ook in minder fijne tijden, toch nog van wat douchegeluk.

Ook voor evenementen vormt de Delta douchecabine een goedkope en handige oplossing, bijvoorbeeld voor grote feesten of op festivals.

Afmetingen en uitvoeringen

De Delta douchecabine is vrij compact, met afmetingen van 90 x 90 x 203 cm. Hij is ook verkrijgbaar in kleinere afmetingen: 70×70 cm en 80×80 cm. Dat wil zeggen dat de cabine heel flexibel geplaatst kan worden, ook in kleinere ruimtes. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en jouw voorkeur, kan je kiezen uit twee modellen: eentje met een gordijn of eentje met twee draaideuren.

Ontdek meer over de Delta douchecabine

Wil je graag meer weten over deze handige douchecabine? Ontdek hier alle details en ga langs bij een Kinedo verdeler in jouw buurt.