Vind een dealer
Kinewall Design wandpanelen donker beton

Jouw doucheruimte ontwerpen: dit zijn de 5 populairste stijlen

overzicht

Wil je van jouw douche een stijlvolle en ontspannende ruimte maken? Ben je er nog niet helemaal uit welke stijl jouw voorkeur juist heeft, of hoe je die bekomt? In dit artikel zetten we de populairste stijlen voor jou op een rij. Laat je inspireren!

 

1. Moderne stijl

In een moderne doucheruimte draait alles om strakke lijnen en eigentijds design. Kies voor decoratieve wandpanelen met minimalistische patronen en transparante glazen douchewanden om een ruimtelijk gevoel te creëren. Minimalistische douchekoppen en armaturen in chroom of zwart passen perfect bij deze stijl.

 

2. Scandinavische stijl

Deze stijl staat bekend om zijn eenvoud en functionaliteit. Kies voor de wanden lichte kleuren zoals wit, beige of zachtgroen. Dit bekom je makkelijk met onze Kinewall Design wandpanelen. Voeg daarnaast houtenaccenten toe, zoals een houten bankje in de douche. Zorg voor zachte, natuurlijke verlichting dat jou helemaal tot rust brengt.

 

3. Industriële stijl

Voor een stoere en trendy uitstraling is de industriële stijl perfect. Kies decoratieve wandpanelen met een industriële look, zoals Kinewall Design wandpanelen met een koper- of betonlook of Kinewall Rock Evo en Kinewall Moon wandpanelen met ruwe textuur. Voeg metalen accenten toe aan de doucheruimte, zoals zwarte stalen frames voor douchedeuren of spiegels. Overweeg het gebruik van open rekken voor een extra industrieel tintje.

 

4. Klassieke stijl

Een klassieke stijl brengt tijdloze elegantie in je doucheruimte. Kies decoratieve wandpanelen met subtiele patronen en elegante afwerkingen, zoals panelen met een marmerlook. Besteed aandacht aan details zoals kroonlijsten, sierlijke kranen en elegante spiegels.

 

5. Eclectische stijl

Met een eclectische stijl kan je je creativiteit de vrije loop laten. Mix en match verschillende kleuren, patronen en texturen in je decoratieve wandpanelen. Experimenteer met verschillende soorten douchekoppen en kranen om je persoonlijke stempel te drukken.

Ongeacht welke stijl je kiest, vergeet niet om je persoonlijke smaak te laten zien in de keuze van accessoires, zoals handdoeken, zeepdispensers en andere decoratieve items. Op die manier creëer je een doucheruimte die niet alleen stijlvol is, maar ook echt bij je past.

 

Ontdek onze Kinewall Design wandpanelen

Wil je jouw doucheruimte in een vingerknip omtoveren naar een stijlvolle ruimte? In ons assortiment Kinewall Design wandpanelen vind je panelen in elke stijl. Ontdek ze nu!

Modern

Scandinavisch

Industrieel

Klassiek

Eclectisch

Richt jouw doucheruimte stijlvol in met Kinedo

Kan je niet wachten om jouw doucheruimte vorm te geven? Doe inspiratie op in onze catalogus en ga langs bij een Kinedo verdeler in jouw buurt. We wensen jou veel douchegeluk toe!