Vind een dealer

Kinedo douchecabine Horizon: onze heerlijke stoomcabine!

overzicht

De stoomcabine Horizon is een stoomcabine die volledig is ingericht waarmee je iedere dag een heerlijk wellnessmomentje creëert thuis.

Volledige uitrusting om heerlijk te genieten

De Horizon stoomcabine is een eigentijdse douchecabine waarin alles aanwezig is om te genieten van een heerlijke douchebeurt. Zo is er standaard een ingebouwde thermostaat, een (messing) handdouche, een anti-twist doucheslang en grote regendouche aanwezig. De achterwanden zijn gemaakt van mat glas en de douchebak is gemaakt van biocryl en is voorzien van een antislip laag. Maar dat is nog niet alles! Want optioneel kan je de douchecabine ook voorzien van zes verstelbare hydro- of stoommassage-hydrojets, kleurentherapie, een verstuiver met etherische oliën en een radio. Zo zijn alle elementen aanwezig om op ieder moment een heerlijke spa omgeving te creëren zodat je relaxed uit je douche stapt.

Rechthoekig, vierkant of kwartrond

De douche horizon is beschikbaar in drie verschillende opstellingen: rechthoekig, vierkant en kwartrond.


Rechthoekig
Bij rechthoekige douchecabine kan je kiezen uit een draaideur of schuifdeur. De afmeting van de douchecabine zelf is in verschillende maten beschikbaar.

Vierkant

De vierkante douchecabine bestaat in 2 soorten: de C80 – C90 en de C-nis. De C80 – C90 is verkrijgbaar in, zoals de naam aangeeft, 80 of 90 cm en plaats je waar jij het wenst. Terwijl de C-nis in een nis tussen 2 vaste muren wordt geïnstalleerd.

Halfrond

Kies je liever voor een iets speelser model? Dan is de kwartronde douchecabine R90 jouw ding! Ook hier zijn draai- of schuifdeuren mogelijk.

Waarom kiezen voor een stoomcabine?

Een stoomcabine is vooral een goede keuze wanneer je vaak last ondervind van pijnlijke spieren en gewrichten. Maar er zijn veel meer redenen om ervoor te kiezen! Afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd omdat je meer zweet tijdens een stoomdouche. Hierdoor blijft je huid en bloedcirculatie in optimale conditie! Wanneer je je stoomdouchebeurt afsluit met ijskoud water, bouw je ook weer een hogere weerstand op. Perfect voor de koude wintermaanden die voor de deur staan!

Benieuwd naar onze douche Horizon?

Ontdek hier alle mogelijkheden van de Horizon. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!