Vind een dealer

Kinemagic: de douchecabine voor ouderen

overzicht

De Kinemagic is een douchesysteem waarmee je je huidig bad of douche in één dag vervangt door een nieuwe makkelijk toegankelijke douchecabine. Net omdat ze zo gemakkelijk te betreden is, is de douche een favoriet van het ouder publiek. De grote voordelen van de douche ontdek je in deze blog!

Kinemagic geïnstalleerd op één dag

Het grootste voordeel van de Kinemagic is dat ze op één dag volledig geïnstalleerd wordt. Je huidige bad of douche breken we af zonder dat hier grote afbreek- of verbouwingswerken aan te pas moeten komen. Je nieuwe inloopdouchecabine wordt diezelfde dag ook nog gemonteerd. Onze Kinemagic dealers zijn expert in het vervangen van een oude bad- of doucheinstallatie. Langs jouw kant zijn er daarom ook geen voorbereidende werken nodig. In iedere douchecabine is alles aanwezig, hierdoor is een snelle montage op de bestaande leidingen volledig haalbaar.

Kinemagic: gemakkelijk toegankelijk én veilig!

De Kinemagic bestaat enkel uit vernieuwde doucheonderdelen en ligt in lijn met de strengste Europese normen voor kwaliteit en veiligheid. De douchebak is extra vlak en is voorzien van een antisliplaag. De kans op een onverwacht slippertje is met deze inloopdouche daarom ook veel kleiner!

De douchebak is gemaakt van Biocryl en Biotec. Dit materiaal zorgt voor een aangename gevoelstemperatuur en dempt het geluid binnen de douche. De douchecabine is ingericht met verschillende ergonomische uitrustingen zoals extra handgrepen, een softclose zitje, luxueus kraanwerk en een regendouche. Ook de douchewanden zijn gemaakt van veiligheidsglas met een anti-kalkbeschermlaag.

Al kan je de inloopdouche nog verder uitbreiden met bijvoorbeeld decorglas. Ook is er de mogelijkheid om voor een walk-in model te kiezen, of voor een douche met schuifdeuren. Je stelt de inloopdouche dus samen op basis van jouw persoonlijke smaak!

Garantie

Je garantie geldt op alle materialen zoals de douchebak, het kraanwerk en het glas. Bij Kinedo garanderen we ook 100% waterdichte douchecabines. En ook hier geniet je van garantie!

Kinemagic Prijs

De belangrijkste vraag is natuurlijk: wat is de prijs van een Kinemagic? Voor een standaard uitvoering mag je een richtprijs tellen van €2966 excl. btw.

Benieuwd naar de Kinemagic?

Ontdek hier alle mogelijkheden. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!