Vind een dealer
Sfeerbeeld van de Kinewall

Kinewall – de kracht van eenvoud

overzicht

De Kinewall? Dat is een mooie, strakke badkamer die eenvoudig en betaalbaar is! Met de Kinewall wandpanelen van douchefabrikant Kinedo creëer je razendsnel en héél makkelijk een prachtige badkamer, helemaal naar jouw smaak. De stijlvolle panelen van meerlaags kunsthars zijn licht, waterdicht en multi-inzetbaar. Simply beautiful.

Kinewall wandpanelen maken het verbouwen van een badkamer een stuk makkelijker en kostenvriendelijker. Doordat je niet hoeft te betegelen, spaar je veel tijd. Voorbereidende werkzaamheden aan de wanden zijn niet nodig; de wandpanelen kunnen verlijmd of geschroefd worden op elk type ondergrond. Je kunt de waterdichte panelen gebruiken voor een badkamer, maar ook voor andere vochtige ruimtes, zoals een washok.

Je plaatst Kinewall snel en simpel, met de speciale installatiekit, waardoor je nauwelijks naden ziet. Dat ziet niet alleen mooi uit, maar is ook een stuk hygiënischer.

Sfeerbeeld van de Kinewall

Kinewall wandpanelen zijn (gegarandeerd) waterdicht, stootvast en onderhoudsvriendelijk. Ze zorgen voor een prachtige badkamer die jarenlang mooi blijft. Verkrijgbaar in een aantal standaardmaten (122 x 244, 122 x 225 en 105 x 250, dikte 6 mm) maar ook makkelijk op maat te zagen en te boren op locatie en dus aanpasbaar aan elke situatie. Daarmee is het een ideaal renovatieproduct.

Deze wandpanelen zijn leverbaar in tien mooie natuurtinten en in diverse uitvoeringen. Naast de standaard steenstructuur zijn er varianten in boomschors- en houtstructuur. Natuurlijk is mixen van kleuren mogelijk, daarnaast is er een enorme keuze in bijpassende, ultra flat douchebakken, die qua kleur en design zijn afgestemd op Kinewall: a perfect match. Ook fijn: alle gangbare afmetingen zijn razendsnel, uit voorraad leverbaar.