Vind een dealer
Sfeerbeeld van de minibadkamer modulo

Minibadkamer Modulo: de badkamer die overal past!

overzicht

Een minibadkamer installeren op 2 dagen tijd zonder dat er grote afbraakwerken aan vooraf gaan? Dan is het de Modulo waar je naar op zoek bent! Een volledige badkamer die verschillende afwerkingsmogelijkheden biedt.

Minibadkamer Modulo: 2 verschillende versies

De Modulo bestaat in 2 verschillende versies: de standaard en luxe versie.

De minibadkamer Modulo standaard bestaat uit:
– Een open doucheruimte met douchegordijn
– Een keramische wastafel met een kraan van het merk Grohe

De minibadkamer Modulo luxe bestaat uit:
– Een douche met schuifdeur
– Een keramische wastafel met een kraan van het merk Grohe met daaronder een hangkastje
– Een handdoekradiator
– Een hangtoilet

Minibadkamer Modulo: 3 afwerkingen

Ook op vlak van afwerking zijn er 3 mogelijkheden! De profielen zijn beschikbaar in de kleuren zwart of wit. De kleur van het profiel kan ook doorgetrokken worden tot aan de helft van het meubel. Het (ondoorzichtig) glas in die profielen kan je voorzien van mat wit glas en/of met een patroon.

Voordelen minibadkamer Modulo

– De Modulo zet je op een redelijk eenvoudige manier in elkaar, zonder dat er grote voorbereidingswerken voor nodig zijn. Op 2 dagen tijd is de badkamer geïnstalleerd!
– De Modulo wordt geleverd in één kit met overzichtelijke handleiding. Met een beetje kennis van zaken zet je de Modulo zelf in elkaar.
– De Modulo is uitgerust met kwalitatieve materialen zoals geïntegreerde ledverlichting, een keramische wastafel en een mechanische kraan met handdouche.

Waar installeer je de minibadkamer Modulo?

De Modulo is een interessante totaaloplossing bij renovaties en/of verbouwingen in huis. Op een redelijk eenvoudige manier integreer je het comfort van een badkamer in je bestaande slaapkamer. Perfect voor wanneer je een nieuwe logeerkamer creëert of voor wanneer bijvoorbeeld een van je ouders definitief komt inwonen.

Op zoek naar een minibadkamer?

Download onze brochure en ontdek alle info over de badkamer Modulo en de daarbij horende prijzen. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!