Vind een dealer

Wat zijn de voordelen van een douchecabine?

overzicht

Een douchecabine is een knappe blikvanger binnen je badkamer. Ze zorgt niet alleen voor een meerwaarde in je badkamerinterieur, ze heeft ook nog eens tal van voordelen! Welke voordelen dat zijn, ontdek je in deze blog.

Wat is een douchecabine?

Een douchecabine is een gesloten ‘ruimte’ die bestaat uit verschillende wanden met een douchebak met één of meerdere deuren. Het aanbod binnen douchecabines is groot: vierkant of rechthoekig? Meerdere hoeken of halfrond? De opties zijn erg uitgebreid.

Voordeel douchecabine: warme bubbel

Het grootste voordeel van een douchecabine is dat de warmte binnen de douche blijft. Kies je voor een vaste douchecabine? Dan heb je naast een douchebak en douchedeuren, ook een dichte bovenkant. Op deze manier douche je in een heerlijke bubbel van warmte.

Voordeel douchecabine: geen natte badkamervloer

Niet enkel de warmte centraliseert zich in de douchecabine, ook het water blijft binnen. Zo wordt de badkamervloer niet nat en heb je minder poetswerk na het douchen.

Voordeel douchecabine: onderhoudsvriendelijk

De glazen douchedeuren van tegenwoordig zijn behandeld met een anti-kalk laag. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te onderhouden en duurt het poetsen minder lang!

Voordeel douchecabine: extra mogelijkheden

Een douchecabine maak je zo luxueus als je zelf wil. Van massagestralen, speciale verlichting tot een vochtbestendige radio… Tal van mogelijkheden worden rechtstreeks ingebouwd en mooi weggewerkt. De Kinedesign is bijvoorbeeld een douchecabine die volledig waarbij je alles op elkaar kan afstemmen in één geheel.

Voordeel douchecabine: totaaloplossing

Kies je voor een douchecabine, dan moet je met niets rekening houden. Welke kraan en welke douchebak kies je? En wat met de douchedeuren? Het wordt allemaal in een keer geïnstalleerd en jij geniet meteen van je portie douchegeluk!

Voordeel douchecabine: personaliseerbaar zoals gewenst

Een douchecabine is volledig personaliseerbaar, precies zoals jij het wilt! Hoge of lage douchebak? Schuif- of draaideuren? Het enigste wat jij moet doen is kiezen, vervolgens wordt de douchecabine samengesteld en voor jou geïnstalleerd.

Advies nodig?

Weet je zelf niet goed waar je naar op zoek bent? We bekijken graag jouw mogelijkheden! Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk!