Vind een kinedo installateur
Kineprime douchecabine

6 voordelen van een douchecabine

overzicht

Ben je op zoek naar een nieuwe douche, maar twijfel je over welk type douche het meest geschikt is voor jouw badkamer? In dit artikel zetten we de zes voordelen van een douchecabine voor jou op een rijtje.

 

1. Warmte binnenhouden

In tegenstelling tot bij een open inloopdouche, wordt de warmte van de stoom behouden in een douchecabine. Zo heb je het altijd lekker warm en geniet je op elk moment van ultiem douchegeluk!

 

2.    Compact

Douchecabines hebben een compact ontwerp waardoor ze weinig ruimte innemen in je badkamer. Heb je een kleine badkamer? Dan is een douchecabine zeker aan aanrader. Zo geniet je van meer ruimte om te bewegen en je badkamer in te richten.

Onze Kinedo douchecabines zijn verkrijgbaar in een rechthoekige, vierkante of kwartronde vorm, met een breedte vanaf 70 cm.

 

3.    Waterbesparend

In tegenstelling tot een inloopdouche, is een douchecabine een gesloten ruimte. Wanneer je doucht, blijft dus elke druppel water in de cabine, waardoor je water bespaart. Dat is goed voor je portemonnee én voor het milieu.

 

4.    Modern en aanpasbaar

Douchecabines bestaan in verschillende stijlen en afwerkingen die aansluiten bij zowel traditionele als moderne badkamerontwerpen. Ze kunnen dus volledig afgestemd worden op jouw persoonlijke voorkeuren en de beschikbare ruimte in je badkamer.

 

5.    Makkelijk te installeren

In vergelijking met traditionele douches zijn douchecabines makkelijker te installeren. Ook bieden ze een betere bescherming tegen lekkage, wat waterschade in de badkamer helpt voorkomen.

Bij Kinedo gaan we zelfs zo ver dat we geen siliconen gebruiken bij de installatie van onze douchecabines. Hierdoor heb je geen last van vervuiling, schimmel of lekkage, wat bij versleten siliconen vaak het geval is.

Bovendien zijn onze douchecabines all-inclusive: met wanden, deuren, kraanwerk en douchevloer volledig inbegrepen. Alle onderdelen worden bij ons gemaakt en zijn perfect combineerbaar, wat jou heel wat zorgen bespaart en de installatie van jouw douche heel eenvoudig maakt.

 

6.    Uitbreidbaar met therapeutische opties

Sommige douchecabines, zoals onze Horizon douchecabine, kunnen voorzien worden van extra functies zoals hydro- en stoommassage, kleurentherapie, verstuiver van etherische oliën of radio, die een spa-ervaring bij jou thuis bieden.

 

Kies jouw ideale douchecabine uit

Ben je ervan overtuigd dat een douchecabine perfect is voor jouw badkamer? Vind de cabine in onze catalogus en bezoek een Kinedo verdeler in jouw buurt. We wensen jou veel douchegeluk toe!