Vind een kinedo installateur
Sfeerbeeld van de populairste Kinedo producten

Dit zijn de populairste Kinedo-producten van 2021

overzicht

Elk jaar merken we nieuwe badkamertrends en veranderende voorkeuren van onze klanten op. In 2021 was dat niet anders! Benieuwd welke Kinedo-producten het meest in de smaak vielen bij onze klanten? We zetten ze voor jou op een rijtje.

Mineraalcomposiete douchebakken

De kloploper in de categorie douchebakken is de douchebak van mineraalcomposiet. Zo heb je in ons assortiment de Kineline, Kinerock Evo, Kinemoon Style, Kinemoon en Kinerock+. Deze moderne douchebakken hebben een strakke, natuurlijke en minimalistische look. De perfecte oplossing om een moderne sfeer in je badkamer te creëren.

De toenemende vraag naar deze bakken is niet zo verbazend. We zien de afgelopen jaren namelijk een stijgende vraag naar inloopdouches. Hierbij valt het op dat stijl en veiligheid hoge prioriteiten zijn. Eigenschappen waar een mineraalcomposiete douchebak perfect aan voldoet.

Onze klanten kozen voor een mineraalcomposiete douchebakken omdat:

  • Ze onderhoudsvriendelijker zijn dan een tegeloppervlakte;
  • Ze hebben een stijlvolle, natuurlijke en luxueuze look;
  • Ze stevig zijn en zakken dus niet door;
  • Het materiaal is antislip waardoor je niet uitglijdt;
  • Het materiaal op maat zaagbaar is;
  • De douchebakken kunnen volledig ingebouwd worden zodat je geen opstaande randen hebt.

Smart Design douchewanden

Ook onze Smart Design douchewanden scoorden goed in 2021. Dit is niet zo gek wanneer je kijkt naar de voordelen!

De Smart Design wanden zijn verkrijgbaar met profielen in wit aluminium, verchroomd aluminium en zwart gekorreld aluminium. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid het design van hun douche perfect af te stemmen op de rest van hun badkamer zodat alles één mooi geheel vormt. Daarnaast zijn deze douchewanden heel veelzijdig qua opstelling: van een inloopdouche tot een hoekopstelling met draaideuren of schuifdeuren. Het kan allemaal!

Nog een kenmerk dat gewaardeerd wordt is de draaideur die zowel naar binnen als naar buiten opent. In combinatie met een drempelloze instap, zorgt dit voor optimaal comfort tijdens het in- en uitstappen van de douche.

Bovendien zijn ze de douchewanden superstijlvol dankzij het strakke ontwerp, de slanke handgrepen en de onzichtbare schroeven.

Benieuwd naar de Kinedo-trends voor 2022?

Hou onze blog zeker in de gaten en ontdek in tussentijd ons volledig assortiment douchebakken en douchewanden! Heb je vragen over onze producten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.