Vind een kinedo installateur

Douchebak in the spotlight: Kinesurf zaagbaar

overzicht

De Kinesurf zaagbaar is een douchebak die gekend staat om haar kwaliteit, comfort en montagegemak. In deze blog ontdek je er meer over!  

 

Kenmerken van de Kinesurf zaagbaar

Het grootste voordeel van de Kinesurf zaagbaar? Zoals het woord zelf zegt, is de douchebak gemakkelijk te verzagen! Je maakt de douchebak helemaal op maat waardoor je geen rekening moet houden met de standaardafmetingen. Er een klein hoekje uitzagen? Ook dat kan!

De douchebak Kinesurf zaagbaar bestaat uit de materialen biocryl en biotec, een schokbestendig materiaal dat dient als thermische – en geluidsisolatie. Tegelijkertijd gaat het materiaal de ontwikkeling van bacteriën ook tegen. Je mag er dus op rekenen dat de douchebak gemakkelijk te onderhouden is. De Kinesurf zaagbaar is ook licht van gewicht, wat weer interessant is voor de installatie. Zeker wanneer je badkamer op de eerste verdieping zit!

Mogelijkheden

De douchebak Kinesurf zaagbaar combineer je met verschillende interieurstijlen: van landelijk en modern tot klassiek! Het mooiste detail aan de douchebak is dat het hippe afvoerdekplaatje dezelfde kleur heeft als de douchebak zelf. Zo vormt de volledige douchebak één mooi geheel! Het afvoerputje laat zo’n 25 liter per minuut wegstromen.

De onderkant van de douchebak is vlak, waardoor de inbouwhoogte van de douchebak goed meevalt. Al kan de douchebak ook voorzien worden van stelpoten met een totale hoogte van 10 tot 15 cm. Zo pas je de douchebak aan aan jouw huidige douchevloer! In de zijkant van de douchebak kan er ook geboord worden. Zo monteer je de douchebak gemakkelijk tegen de zijwand (indien nodig)!

 

Maatvoeringen en kleuren

De Kinesurf zaagbaar is beschikbaar in verschillende maatvoeringen. Ze is verkrijgbaar van 80 cm t/m 180 cm maar zaag je ook volledig op maat! Qua kleur is er keuze tussen glanzend en mat wit. De mat witte douchebak is ook voorzien van een antisliplaag. Ideaal voor een inloopdouche want de dikte is slechts 4 cm!

 

Benieuwd naar de Kinesurf Zaagbaar?

Ontdek hier alle mogelijkheden van de Kinesurf zaagbaar. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!