Vind een kinedo installateur

Douchewand in de kijker: Ekinox

overzicht

De Ekinox is een moderne douchewand met verfijnde profielen, beschikbaar in drie moderne kleuren: geborsteld RVS, koper of kobaltblauw. Een douchewand die helemaal thuishoort in een strak en hedendaags badkamerinterieur!

 

Kenmerken van de Ekinox

Het glas van de Ekinox heeft amper een dikte van 6 mm, hierdoor oogt de douchewand verfijnd en tijdloos. De hoogte van het douchepaneel is 2070 mm hoog en is daarom perfect geschikt voor grote(re) mensen. Het glas is behandeld met een antikalklaag, zodat de douchewand ook gemakkelijk in onderhoud is.

De wanden/deuren vind je in drie mogelijkheden: een solowand, een schuifdeur of draaideur. Zo pas je de douchewand gemakkelijk aan op de ruimte die beschikbaar is in jouw badkamer! Om de flexibiliteit van de douchewand te garanderen, zijn zowel een nis- als hoekopstelling mogelijk.

Kleuren Ekinox

De douchewand Ekinox is beschikbaar in drie verschillende kleuren: geborsteld RVS, koper of kobaltblauw. Drie zachte kleuren die mooi gecombineerd kunnen worden met een beige, zachtroze of blauwe kleur. Wist je trouwens dat deze zachte kleuren meer rust en sfeer creëren in je badkamer?

Design Ekinox

De hippe uitstraling wordt niet alleen gecreëerd door de kleuren, maar ook door het verfijnde ontwerp van de scharnieren. Deze zijn flinterdun, waardoor er een luxueuze uitstraling ontstaat! De schuif- en draaideuren zijn voorzien van een mooi handgreep, en de schuifdeuren zijn ook nog eens uitgerust met een systeem voor gedempt openen en sluiten (soft close).

Benieuwd naar de Ekinox?

Ontdek hier alle mogelijkheden van de Ekinox. Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk en bekijken we al jouw mogelijkheden!