Vind een dealer

Een kleine badkamer inrichten? Dat doe je zo!

overzicht

Je badkamer maakt onderdeel uit van je dagelijkse routine. Net doordat je er iedere dag heel wat tijd doorbrengt, is het belangrijk om je badkamer in te richten op basis van je eigen wensen. Is je badkamer redelijk klein? Dan kan je het verschil maken met een efficiënte inrichting!

Kleine badkamer? Kies de juiste elementen!

Wat moet er absoluut aanwezig zijn in je badkamer? Is een douchecabine voldoende? Of ga je liever voor een inloopdouche? Kan je niet kiezen en wil je absoluut een bad? Misschien is een douche en bad in één wel een mogelijkheid? Je merkt het, er zijn verschillende knopen om door te hakken! Daarnaast zijn er een paar toepassingen die je badkamer optisch groter maken.

Kies in de eerste plaats voor lichte kleuren, dit zorgt voor een frisser en open gevoel. Ook het gebruik van spiegels en een glazen douchewand zorgen voor een verruimend effect.  Beperk tegelijkertijd het aantal accessoires in je badkamer. Hoe minder elementen, hoe rustiger en groter de ruimte aanvoelt.

Kleine badkamer met douchecabine

Een douchecabine is vaak de perfecte oplossing voor een kleine badkamer. Ze vormt één totaalpakket: douchewand(en), douchebak én kraan? Check! Alles is afgestemd en ingericht op elkaar waardoor je aan niets anders meer hoeft te denken, naast de verdere inrichting van je badkamer natuurlijk!

Mogelijkheden douchecabine

Kleine badkamer met inloopdouche

Met een inloopdouche bepaal je de invulling van je douche volledig zelf. Dit kan gaan van een basis tot luxe uitvoering. Bij een inloopdouche heb je alles zelf in handen. Zo kan je de douchebak aanpassen aan de kleur van de huidige badkamervloer, kan je voor een douchewand kiezen met een simpele of net specialere uitvoering en ook op vlak van de kraan maak je het zo speciaal als je zelf wil.

Kleine badkamer met douche en bad in één

Heb je het moeilijk om te kiezen tussen een douchecabine of inloopdouche? We maakten al eerder de vergelijking tussen de twee! Wil je de voordelen van een snelle douche en uitgebreid bad niet opgeven? Kies dan voor een douche/bad combinatie in één. Hierbij zijn er een aantal dingen waaraan je moet denken! Lees er hier alles over.

Advies nodig?

Vind je het moeilijk om de juiste keuze(s) te maken? We bekijken graag jouw mogelijkheden! Samen gaan we op zoek naar jouw dagelijkse dosis douchegeluk!