Vind een dealer
marmer douchebak

Een vlakke douchebak met marmerlook? Maak kennis met Venato!

overzicht

Wit marmer is terug van weggeweest en helemaal trending in badkamers! Het zorgt voor een stijlvolle uitstraling en valt stijlvol te combineren met andere kleuren en materialen. Sinds kort maakt de nieuwe douchebak met marmerlook Venato deel uit van ons gamma douchebakken! Benieuwd? We stellen ze graag aan je voor!

 

Wit marmer in je badkamer: tijdloos en elegant

Ben je op zoek naar een warm en rustiek accent in je badkamer? Dan is een wit marmerdesign een perfecte mogelijkheid. Ze zorgt voor een zachte uitstraling en tegelijkertijd zorgt zo voor luxe en finesse. Combineer dit met de juiste materialen en accentkleuren en je brengt de sfeer binnen je badkamer naar een hoger niveau.

marmer douchebak

Kenmerken van Venato

Venato maakt deel uit van de kinerock+ serie en is een mineraalcomposiet douchebak volledig gekleurd in massa met een oppervlak in witte marmerstructuur Het oppervlak is van nature antislip,, de toplaag is ook voorzien van een antibacteriële gelcoating. Dit maakt haar erg gemakkelijk in onderhoud.

Personaliseerbeer zoals jij het graag ziet

De Venato douchebak bestaat dan wel niet uit volle natuursteen, ze geeft wel die look and feel. En net dat maakt het zo interessant voor de portefeuille! De douchebak kan op maat gezaagd worden waardoor je ze volledig personaliseert binnen jouw badkamer. In de breedte is ze beschikbaar van 90 cm tot 100 cm, in de lengte gaat ze van 90 cm tot 160 cm en de dikte bedraagt 3 cm.

Welke douchewand combineren met wit marmer?

Vaak wordt een marmeren douchebak gecombineerd met een glazen douchewand, al kan je er ook voor kiezen om de look and feel van marmer over de volledige lijn door te trekken. Maar om eentonigheid te voorkomen, is het aangeraden om te kiezen voor variatie en contrast. Een douchewand in een andere tint zorgt voor een visueel strakker en tijdlozer resultaat.

Nieuwbouw- of renovatieproduct?

De Venato douchebak komt het mooist tot zijn recht in een moderne woning en vormt de perfecte basis voor een inloopdouche. Een echte massieve marmeren douchebak is veel zwaarder in gewicht. Dit is bij Venato niet het geval, wat het aangenamer maakt voor de installateur.

Jouw smaak? Die hebben wij in huis!

Benieuwd naar de productspecificaties van Venato? Daar lees je hier meer over. Benieuwd welke andere douchebakken we nog in huis hebben? Je ontdekt ze hier!