Vind een kinedo installateur
Kinedo bad-douchecombinatie Duo

Hoe richt jij je tiny house badkamer het beste in? 5 tips!

overzicht

Tiny houses zijn in! De kleine huisjes zijn heel schattig, maar ontzettend compact. Het is een uitdaging om de ruimtes zo effectief mogelijk in te richten. Benieuwd hoe je dat doet? Dat lees je in dit artikel.

Badkamer tiny house inrichten

Je hoeft geen interieurdesigner te zijn om de badkamer in je tiny house zo goed mogelijk in te richten. Er zijn enkele simpele trucjes waarmee je de ruimte efficiënt gebruikt en groter laat lijken. We zetten enkele op een rijtje:

  • Werk met spiegels, die zorgen dat je ruimte optisch groter lijkt.
  • Voorzie voldoende opbergmogelijkheden voor al je spullen.
  • Als je de muren van je badkamer verft in een kleur, kies dan voor lichte kleuren die de ruimte opentrekken.
  • Als je voor tegels kiest, kies dan grote tegels in de plaats van veel kleintjes. Die zorgen ervoor dat je ruimte groter lijkt.
  • Kies voor een bad en douche in één zoals onze Kinedo Duo

Meer over de Kinedo Duo

Onze Kinedo Duo vormt dé ideale oplossing voor kleine badkamers of tiny houses. Een Duo-douche is een douche en een bad in één. Zo hoef je dus niet te kiezen tussen een van beiden en bespaar je tegelijk heel wat ruimte. Bovendien zorgt de lage drempel van de douche voor een zeer goede toegankelijkheid, ook op latere leeftijd.

Tiny House Battle Nederland

Tiny houses zijn zo populair, in Nederland bestaat er zelfs een TV-programma over. In Tiny House Battle gaan twee teams, in opdracht van een potentiële koper, de uitdaging aan om een tiny house zo ideaal mogelijk in te richten.

Een van de teams die vorig seizoen deelnamen – team Frank –  maakte de slimme beslissing om een Kinedo Duo-bad te integreren in hun huisje. We hebben hen dan ook met veel plezier gesponsord. De jury was zo onder de indruk van het huisje, dat ze het team bekroonden tot de winnaar van het seizoen!

Klaar om de badkamer van jouw tiny house in te richten?

Ontdek meer over onze Kinedo Duo-douche en stel die van jou zelf samen met onze handige configurator.