Vind een kinedo installateur

In de kijker: de Brooklyn Factory en Brooklyn Black douchecabine

overzicht

Ben je op zoek naar een trendy douchecabine met een strak design voor jouw moderne of industriële badkamer? Dan is onze Brooklyn Factory of Brooklyn Black douchecabine vast iets voor jou! Ontdek nu meer over deze prachtige douches.

Stijlvolle zwart gelakte profielen

Op vlak van design zijn onze Brooklyn douchecabines echte toppers. De profielen werden zorgvuldig afgewerkt met zwarte gekorrelde lak, wat de douche meteen een heel strakke uitstraling geeft. Deze strakke look maakt dat de douche perfect past in een moderne of industriële badkamer. Een echte eyecatcher in New York, Manhatten stijl!

Verschillende uitvoeringen

De douchecabines zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel bij de Brooklyn Factory als de Brooklyn Black heb je keuze uit vierkante of een rechthoekige vorm. Daarnaast kan je bij de vierkante modellen kiezen tussen een draaideur of twee schuifdeuren. De deuren zijn in alle gevallen uitklikbaar voor makkelijk onderhoud.

Het grootste verschil tussen de Brooklyn Factory en Brooklyn Black douchecabine, is dat het Factory model over transparant glas mét zwarte decoratieve, horizontale lijnen beschikt.

 

Snelle montage

De installatie van een douche kan een hele opdracht zijn! Gelukkig is dit niet het geval bij onze Brooklyn douchecabines. Aangezien er geen siliconen en schroeven aan de montage te pas komen, kan de douche snel en eenvoudig geïnstalleerd worden.

Compleet uitgerust

De Brooklyn douchecabines zijn volledig uitgerust voor een hemelse douche ervaring. De douche beschikt over een thermostatische kraan, handdouche, regendouche, douchewanden en een douchebak. Zo kan jij meteen genieten na de installatie!

Ontdek meer over onze Brooklyn douchecabines

Wil je graag meer weten over deze prachtige douchecabines? Ontdek hier meer details per model en ga langs bij een Kinedo-verdeler in jouw buurt.